ЗА НАС    
   
ВИСША МОДА ЗА ИЗИСКАНИ СГРАДИ
     
  Връзката между хората и камъка е бил един от основните елементи за развитието на човечеството от самото му начало до ден днешен.
Човекът е създал култура от камъка, границите на които започват от домакинството и достигат до произведенията на изкуството.
Артстоун - Плевен ООД е логичното продължение на ЕТ "Крумов-90", основана през 1990 г.
С над 20 годишен опит в областта, фирмата предлага слабове, вътрешни и външни настилки и облицовки, стъпала плочи, готови изделия, камини и градинско обзавеждане, надгробни паметници и плочи.
Продуктовата гама включва над 50 вида гранит, мрамор, варовик, гнайс, бигор, технически камък и др.
     
Собствена производствена база
Фирмата разполага със собствена производствена и складова база, модернизирана през годините. Гаранция за качеството на произвежданите продукти е изцяло новото оборудване с машини и съоръжения на водещите производители Taurus, Breton, Carl Mayer и др. Благодарение на това детайлите се изработват с прецизна точност, а различните видове обработки на камъка са с гарантирано качество. Последно поколение кантираща машина използваща подвижно рамо за изключително точна и качествена обработка на третирания кант. Високата производителност и набора от 15 различни профила, както и прецизната им изработка ни позволяват да изпълняваме поръчките в кратки срокове и с перфектна визия на всеки детайл.
Складова наличност
С постоянни складови наличности, високо качество на продуктите и кратки срокове на изпълнение, Артстоун - Плевен ООД се утвърди като лидер в бранша. Фирмата притежава богат опит и поддържа партньорски отношения с редица архитекти, дизайнери, строителни фирми и частни лица. На нас се довериха строителни фирми и инвеститори като : " Ния" ЕООД, " Ния Инвест" ООД, "Бачийски" ЕООД, " Монолит" ООД, "Инфрастрой" ООД, "Плевен Инженеринг"АД и др.
  Изпълнени обекти
Някой от по-значимите обекти на Артстоун - Плевен ООД са: МОЛ Плевен, Резиденция Стоеви – гр. София, Централ МОЛ - гр.Плевен, Търговски център "Макси", Хотел "Плевен", Хотел "Ростов", Търговски център и ресторант "Теодорос", Мото Пфое – гр.Плевен, Хотел "Априлци" и др.
Обекти изпълнени от Арстон ЕООД са и редица жилищни кооперации, административни сгради. Доказателство за непрекъснатото развитие на фирмата е и постепенното й разширяване на границите и утвърждаването й извън Плевен и региона.
Някои от по-известните ни обекти, като Хотели "Секвоя 1" и "Секвоя 2" в к.к Боровец, Резиденция "Стоеви Хауз" с. Панчарево, жилищна кооперация "Равелин" бул.България, Жилищна сграда с офиси и гаражи "Дървеница" гр.София и др.са пример за качествено изпълнение и естетика.
Дейности
За да затвори своя цикъл на работа, Артстоун - Плевен ООД извършва и дейности като поставяне на циментови замазки, теракот, фаянс и гранитогрес, хидроизолация, топлоизолация и др. Във фирмения магазин на Артстоун - Плевен ООД освен мостри на желания от Вас камък можете да намерите всичко от и за камъка и строителството, като лепила, силикони, сухи строителни смеси, препарати за импрегнация на камъка, инструменти и много други. Фирмата е основен вносител на продуктите на "Адрекс" и " Изомат". За фирмата работят над 60 души, обучени да работят с техниката и машините, специалисти в монтажа на настилките и облицовките, изолацията и замазките.
ДОВЕРЕТЕ СЕ НА НАШИЯТ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, КАЧЕСТВО И КОРЕКТНОСТ!